Boekhouder Bergen op zoom

  • Home
  • Boekhouder Bergen op zoom

Betrouwbare boekhouder uit de omgeving Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een betrouwbare boekhouder in Bergen op Zoom dan bent u bij ons aan het adres. U kent het wel: de administratie. Het is belangrijk voor particulieren, maar tevens een onderdeel van het ondernemen waar u veel tijd en energie aan kwijt bent. Als ondernemer moet u daarvoor vaak personeel aannemen en behelst het een groot deel van de werkzaamheden die horen bij uw bedrijfsvoering. Wij als boekhouder nabij Bergen op Zoom kunnen u daarin ondersteunen. Als ondernemer is het natuurlijk van belang dat u zich kunt focussen op datgene waar u goed bent: het maken van een fantastisch product of het leveren van een uitmuntende dienst. Daar hoort natuurlijk wel een goede administratie bij, maar dit is vaak heel tijdrovend en kan vaak ook nog eens beter wordt uitgevoerd zodat u hier voordeel uithaalt. U kunt deze taken bij ons uitbesteden zodat u geen zorgen meer heeft om uw deadlines wat betreft de administratie. Ons administratiekantoor nabij Bergen op Zoom neemt dit allemaal voor u uit handen. 

Voor ondernemers & MKB

 Boekhouder Bergen op zoom

 

 

Boekhouder in Bergen op Zoom voor jaarrekeningen

Wij als boekhouder uit de omgeving Bergen op Zoom bieden u vele verschillende mogelijkheden als het gaat om hulp bij uw administratie. Zo is het zelfs mogelijk om de gehele administratie te laten in- en uitvoeren door ons, maar ook extra hulp om zelf uw administratie in te voeren behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u bij ons terecht voor de loonadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het maken van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Dit zijn stuk voor stuk zaken die veel tijd kosten en waarbij u er zeker van kunt zijn dat wij dit als professionele boekhouder met uiterste zorgvuldigheid behandelen en in orde maken.

Als laatste kunnen wij er ook voor zorgen dat de jaarrapporten voor zowel de onderneming  als voor de bank worden verzorgd. Uiteraard kunnen wij in alle bovengenoemde zaken advies verstrekken zoals u dat wenst. Met onze software kunt u uw boekhoudstukken eenvoudig naar ons uploaden en kunt u in een dashboard zien hoe de zaken ervoor staan. Eenvoudiger kan bijna niet!

Onze tarieven

 

Aangiften inkomstenbelasting

Het is tevens belangrijk dat u zorgt voor de juiste aangiftes bij de belastingdienst. Zo zorgen wij ook voor de aangiften van de inkomstenbelasting. Daarbij dragen wij ook zorg voor de wijzigingen die daarbij komen en maken wij bezwaarschriften aan voor deze aangiftes. 

 

 

Gratis overstapservice als extra service

We zijn gevestigd in Kruisland, maar u kunt vanuit de hele regio bij ons terecht. Als u dus een boekhouder in Bergen op Zoom zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Als professioneel administratiekantoor bedienen wij namelijk de gehele regio. Wanneer u al bent aangesloten bij een boekhouder, maar toch overweegt om over te stappen dan gaan wij uiteraard graag het gesprek met u aan. Wij begrijpen dan ook dat bij een overstap extra kosten zijn gemoeid en willen u daar dan ook graag in tegemoetkomen door een gratis overstapservice aan te bieden. Hierbij betaalt u de eerste 4 maanden geen boekhoudkosten om zo de dubbele kosten van de overstap te vermijden. Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op om de overstap te regelen!

Neem contact op